Verkeersdag succes!

Fietsexamen 2013

Donderdag 30 mei 2013 organiseerden VVN Anna Paulowna en de lokale verkeersouders voor de derde keer de verkeersdag.

Om het financiƫle plaatje rond te krijgen, is een bezoek gebracht aan diverse bedrijven. Het resultaat hiervan was positief. Naast een financiƫle bijdrage waren er tevens bedrijven die belegde broodjes aanboden voor alle vrijwilligers op de verkeersdag.

Voor de verkeersdag werd het terrein voor het gemeentehuis omgetoverd tot een evenemententerrein. Op het terrein was de start en de finish van het Verkeersexamen en was een fietsvaardig parcours uitgezet. Tevens werden er verkeersborden gemaakt, werd een verkeersquiz gehouden en was er aandacht voor het dode hoek project.

Om de kinderen even af te leiden van de serieuze zaken was er een stormbaan en een voetbalveld opgezet. De brandweer maakte het spektakel compleet door de kinderen de mogelijkheid te geven om met een echte brandweerslang te spuiten. Door de hulp van alle verkeersouders, vrijwilligers en sponsoren kan worden terug gekeken op een zeer geslaagde dag. Wilt u een filmpje zien over deze verkeersdag.