Verkeersdag 2020 afgelast

Op 21 april jl. is er tijdens de persconferentie omtrent de maatregelen ter bestrijding van het Corona Covid-19 aangekondigd dat evenementen met een vergunning tot 1 september verboden zijn. De Verkeersdag zoals wij die organiseren valt helaas ook onder deze categorie. Dit betekent dus dat wij dit jaar géén Verkeersdag organiseren en dus geen praktisch verkeersexamen plaats gaat vinden.

Vanuit de maatregelen van bij Veilig Verkeer Nederland:
"Het VVN theoretisch Verkeersexamen (ook digitaal) heeft begin april niet kunnen plaatsvinden. Er zijn inmiddels nieuwe data, waarop het examen op school kan plaatsvinden: 
maandag 15 juni (schoolregio midden), dinsdag 16 juni (schoolregio noord), donderdag 18 juni (schoolregio zuid). Meer informatie en veelgestelde vragen, zoals hoe hier mee om te gaan als de klassen maar voor 50% gevuld zijn, zijn te vinden op de examenwebsite: https://examen.vvn.nl.  
Voor de kinderen die nu in groep 8 zitten en het examen zouden doen, stellen wij een alternatieve praktijktoets beschikbaar, waarbij zij een aantal praktische opdrachten met een ouder kunnen doen. " 

Wij willen al onze sponsoren en vrijwilligers bedanken omdat zij weer bereid waren om samen met ons een mooie dag van te maken.
Wij hopen in 2021, als we de 10e editie gaan organiseren, weer op u te kunnen rekenen.

Geslaagde verkeersdag

Donderdag 4 juni werden de verkeersexamens afgenomen van de leerlingen uit Anna Paulowna, Breezand en
Wieringerwaard bij het Multifunctioneel Centrum in Anna Paulowna. De leerlingen konden laten zien hoe ze zich in het
verkeer gedragen voor ze volgend jaar naar het voortgezet onderwijs gaan. Deze dag werd georganiseerd door Veilig
Verkeer Nederland in samenwerking met de scholen.

Lees meer...

Subcategorieën